Minestronesoppa med korvMustig och god minestronesoppa med mycket smak! Garanterat värmande och mättande mat... Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Använd en stor soppkastrull. Skala och finhacka löken. Tärna eller slanta korven. Skala och tärna morötterna och palsternackan. Strimla purjolöken fint. Fräs nu löken, korven och grönsakerna några minuter så att löken hunnit mjukna och grönsakerna fått lite färg. Använd låg värme. Fyll på med tomat och buljong och låt soppan koka upp. Koka i fem minuter. Lägg i pastan och ta tiden efter hur lång tid den ska koka enligt paketet. När 8 minuter återstår - lägg i bönorna och låt dem koka med. Pressa ner vitlöken och lägg i honung, citronsaft och oregano. När pastan är nästan mjuk, smaka av med salt och svartpeppar. Klipp färsk basilika över soppan och blanda vid serveringen. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! ChokladbollarBaka de godaste chokladbollarna!Chokladbollar måste inte smaka barnkalas. Har du tröttnat på klassikern med kokos kan du prova våra chokladbollar med kakao nibs! RisottoSnabbt med stil!En krämig risotto är snabblagad festmat. En variant med salami värmer med stil! SalladerSomriga salladerÖverflödet av jordgubbar gör sig påmint, men desserter passar inte alla dagar. Bjud på modig jordgubbssallad med lagrad ost! För den klassiska smaken passar caesarsallad i eget majestät eller som tillbehör, gärna till grillat. Laxsallad med äpple är uppfriskande liksom pastasallad med ost och skinka. I all enkelhet. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|